Koyak &
Hirup

Hanya koyak dan hirup. Tak perlu tambah air. Ia cukup mudah — walaupun kepada orang yang sentiasa sibuk (atau yang malas).

Snek yang
Enak

Rejim-rejim kecantikan selalunya rumit dan menyesakkan. Pil dan suplemen juga mungkin susah untuk ditelan. Toujours Advanced Collagen Shots berperisa seperti gula-gula, menjadikan ia snek yang anda nanti-nantikan setiap hari!

Jangan Berkompromi Dengan Kecantikan

Kehidupan kita sentiasa sibuk. Ini menyebabkan kita susah untuk mengikuti temujanji rawatan muka yang telah kita tetapkan. Pek mudah Toujours Anvanced amat mudah dibawa di dalam tas tangan atau beg bimbit anda. Jadi anda tidak lagi perlu berkompromi demi kecantikkan anda — walaupun bila anda dalam perjalanan.


100% Selamat, Halal & Sesuai Untuk Pesakit Kencing Manis

Toujours Advanced Collagen Shots adalah 100% selamat dan halal tanpa bahan kimia yang berbahaya. Dengan munggunakan Purasweet, gantian kepada gula yang mempunyai 80% kurang kandungan kalori dari gula biasa menjadikan ia sangat sesuai untuk membantu pengurangan berat badan dan amat sesuai untuk pesakit kencing manis.

Menjimatkan & Melangsingkan

Toujours Advanced adalah ekstrak kompeten dari kesemua ramuan. Untuk mendapatkan kebaikkan nutrien dari setiap ramuan dari setiap sachet anda mungkin perlu membeli berkilogram kolagen, buah-buahan dan bahan-bahan yang lain. Ini akan membebankan kewangan anda (termasuk pengambilan kalori yang tinggi juga!).